CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 3 March 2013

TIPS LULUSS TEST JPJ

Asaalamualaikum...hari ni aq nak share pasal tips kalau nak lulus test jpj bagi mereka2 yang akan menghadapinya..Actually,ayat ni sebenarya kawan aku yang kasi.Pada satu hari tuh aku ada dengar mak dia ckp cam ni..''ha!tu la...mak suruh baca ayat tuh tak nak..Bila aku dengar je..teros aku tanya ayat apa...
ni ayatnya.....
hasbi yallah hu la ila ha illa hua alaihi TAWAKKALTU wa hua RABBULARSYILAZIM
seperti entry before ni..yang menyatakan bahawa aku fail....heheheh...aku saing kawan aku test jpj ni..kitorang dua2 fail...tp dia fail kat 3 penjuru...lagi sikit je lulus...dia ckp nyesal pulak aku tak baca ayat tuh..masabtime bukit dgn parking dia baca..alhamdulillah lepas..tp masa 3 penjuru tak sempat nak baca..tuh yang fail....KATANYA la...
So,aku pun aplikasikan la ayat tuh time aq test kali ke-2....heheheh...alhamdulillah...lulus akhirnya...
Kirenya...korang boley la baca ayat nie before nak test tuh..In Shaa Allah LULUS...
Ayat ni tak semestinya dibaca bila nak test jpj je..macam2 lagi...maybe nanti 20 hb 3 nie kan keluar result..so boleh la baca ayat ni..tuk tenangkan hati...
Sekian saja entry kali ni..hanya berkongsi apa yang tahu..
**p/s--->maaf sebab lambat post entry ni...busy sikit...sebab kerja...lalalaa....actually next  test dah lama lepas
....19 hb feruari yang lalu....hopefully tak ada la yang marah ye....peace...^_^


5 comments:

  1. thanks....alhamdulillah...akherr nya... :D

    ReplyDelete
  2. tahniah..kite pula time 1st..fail bukit..hehe..:)

    ReplyDelete
  3. bagus tips ni.. slow2.. pasti berjaya :) knp tak boleh follow blog ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry...button follow ada prblm ckit..kene tkn button join this site...btw..thanks bw here...

      Delete